یکی از حساسترین لوازم خانگی در زمان اثاثکشیها، نحوه صحیح بسته بندی تلویزیون است. تلویزیونهای امروزی، اگرچه وزن و حجم کمتری نسبت به نمونه های قبل دارند، ولی حساسیت و ضربه پذیری بالای تلویزیونهای امروزی کار حمل و جابجایی آنها را با حساسیت بیشتری همراه کرده است. در ادامه این مطلب شرکت خدمات باربری سریع بار قصد دارد تا ایمنترین و بهترین روش بسته بندی تلویزیون را به شما آموزش دهد.
فراموش نکنید که هرگونه سهل انگاری در نحوه صحیح بسته بندی تلویزیون میتواند آثار خسارت بار زیادی برای شما به همراه داشته باشد.
نکات کلیدی نحوه صحیح بسته بندی تلویزیون
برای حمل تلویزیون در اسباب کشی به این موارد توجه داشته باشید:
- هرگز تلویزیون را بر روی صندلی عقب خودرو قرار ندهید.
- پوشاندن صفحه نمایش تلویزیون با استفاده از پتو یا پلاستیک حبابدار و یا کارتن میتواند احتمال خش افتادن بر روی آن را تا حد زیادی کاهش دهد.
- تلویزیون را هرگز به صورت خوابیده و افقی حمل نکنید؛ بلکه آن را همواره به صورت عمودی نگه دارید.
- بهترین بسته بندی برای تلویزیون، کارتن خود همان دستگاه به همراه آکاسیوهای آن میباشد.
جابجایی تلویزیون در اسباب کشی
تلویزیون یکی از حساسترین و پرکاربردترین وسایل خانگی است؛ به طوری که میتوان گفت بعد از یخچال و فریزر تنها وسیله خانگی است که هر روزه از آن استفاده میشود. صفحه نمایش تلویزیونهای جدید در مقایسه با نمونههای قدیمی از ظرافت و شکنندگی بسیار بیشتری برخوردارند و هر گونه خش افتادن و آسیب دیدن آنها میتواند به قیمت تعویض کل دستگاه و یا دستکم تعویض صفحه آن منجر شود که در هر حال هزینه نسبتاً بالایی را تحمیل میکند.
سلسله مراحل نحوه صحیح بسته بندی تلویزیون در اسباب کشی
حالا که قصد اسباب کشی دارید، به شما توصیه میکنیم که برای بسته بندی و جابجایی تلویزیون این مراحل را به ترتیب انجام دهید:
گام نخست: سیمها و متعلقات دستگاه را جدا کنید
سیم برق و فیشهای آنتن دستگاه و همچنین فیشهای مربوط به تمام دستگاههای جانبی وصل به تلویزیون را از آن جدا کنید. بهتر است نام هر کابل را بر روی یک برچسب نوشته و به آن بچسبانید. اگر فکر میکنید که ممکن است محل اتصال کابل و فیش را گم کنید، پیش از قطع کردن سیمها و کابلها، از وضعیت فعلی آنها عکس بگیرید.
برای این منظور بهتر است:
- نخست پشت دستگاه را به خوبی گردگیری و تمیز کنید.
- هر دستگاه شامل تلویزیون، ضبط صوت، کنسول بازی و … را جداگانه جدا کنید و سیمهای هر یک را به طور مستقل چسب بزنید.
- صفحه نمایش تلویزیون را به خوبی پاک کنید.
- تمامی سیمها، کابلها و فیشها را در داخل یک پلاستیک مجزا قرار دهید و درب آن را ببندید.
- پایههای تلویزیون از حساسیت زیادی برخوردارند. بنابراین پس از جدا کردن پایه از دستگاه، آن را لای حوله نرم، پارچه ضخیم، پتو یا در لای رختخوابها و البسه قرار دهید و یا در مقداری پلاستیک حبابدار بپیچید.
گام دوم: صفحه نمایش را کاملاً بپوشانید
ضربه پذیرترین جای هر تلویزیون امروزی، صفحه نمایش آن است. برای جلوگیری از آسیب رسیدن به صفحه نمایش تلویزیون، بهتر است با استفاده از پتو، کیسه یا پلاستیک حبابدار و یا روکشهای فومداری که باربری غرب تهران یا شعبه های دیگر سریع بار در اختیار شما قرار میدهد صفحه نمایش تلویزیون را به خوبی بپوشانید. مراقب باشید که اگر قرار به استفاده از چسب پهن باشد، از تماس چسب با صفحه نمایشگر و بدنه تلویزیون جلوگیری کنید.
گام سوم: کارتن بسته بندی مناسب پیدا کنید
خوشبختانه بسیاری از ما ایرانیان کارتن تلویزیون را هیچگاه دور نمیاندازیم و آن را به دلیل باریک و کمجا بودن در انبار نگه میداریم. بنابراین، بهترین گزینه برای نحوه صحیح بسته بندی تلویزیون شما، کارتن خود همان تلویزیون است. در مورد چگونگی حمل تلویزیون LED توجه داشته باشید که بهتر است یونولیت دستگاه نیز در داخل کارتن قرار داشته باشد. بدین ترتیب بسته بندی شما تبدیل به یک بسته بندی آکبند کارخانهای خواهد شد؛ که هیچ خطری آن را تهدید نخواهد کرد.
مرحله چهارم: کارتن حامل تلویزیون را به طور کاملاً ایمن و مطمئن در بار قرار دهید
هرچند کارگران باربری هم به خوبی میدانند، ولی به طور کلی توجه داشته باشید که حمل تلویزیون حتماً باید به صورت عمودی باشد و از خواباندن دستگاه و افقی قرار دادن آن جداً بپرهیزید. کارتن حامل تلویزیون را به گونهای در داخل کامیون قرار دهید که احتمال سقوط اجسام دیگر بر روی آن وجود نداشته باشد.
مرحله پنجم: خارج کردن تلویزیون با احتیاط از داخل کارتن آن
در مرحله پایانی، توجه داشته باشید که تلویزیون را در کمال اطمینان و احتیاط از داخل بسته بندی آن خارج کنید. اهل فن توصیه میکنند که برای خارج کردن تلویزیون بهتر است آن را بر روی تشک خوشخواب پیاده کنید تا روی یک سطح نرم از کارتن خود خارج شود و احتمال سقوط یا ضربه خوردن بر اثر تماس با سطح سخت به صفر برسد.
الزامات مربوط به راه اندازی دوباره تلویزیون در محل جدید:
- پس از خارج کردن تلویزیون از کارتن، آن را بر روی پایه یا پانل دیواری محکم کنید.
- برای حمل تلویزیون حتماً از دو نفر استفاده کنید.
- فیشها و کابلهای تلویزیون را مطابق قبل به دستگاه وصل کنید.
- دستگاه را بلافاصله روشن نکنید؛ بلکه اجازه دهید با دمای محیط به سازگاری برسد.
بسته بندی تلویزیون بدون کارتن
اگر بنا به هر دلیل کارتن تلویزیون خود را دور انداختهاید و هم اکنون امکان بسته بندی تلویزیون در کارتن خود آن را ندارید، بهتر است از یک پتو برای بسته بندی تلویزیون استفاده کنید. برای این منظور:
پتو را روی کف زمین یا روی اُپن آشپزخانه و یا بر روی تشک خوشخواب پهن کنید و تلویزیون را بدون پایه بر روی پتو بخوابانید. سپس لبههای پتو را به روی صفحه اصلی تلویزیون تا کرده و دور پتو را با چسب پهن مهار کنید.
دقت داشته باشید که دست شما از کمترین تماس با سطح صفحه تلویزیون برخوردار باشد. زیرا صفحه تلویزیون از حساسیت بسیار زیادی برخوردار است و با ضربه کوچکی آسیب میبیند.
بهتر است بر روی پتو نیز از یک نایلون حبابدار استفاده کنید. فراموش نکنید که نایلونهای حبابداری که دارای حبابهای درشتتر هستند، برای این کار مناسبترند.
برای مهار کردن پتو و نایلون حبابدار، بهتر است به جای طناب، از چسب پهن استفاده کنید که فشار کمتری را بر تلویزیون وارد میکند.
سخن پایانی
یکی از حساسترین و آسیبپذیرترین لوازم خانگی در زمان اسباب کشی، تلویزیونها هستند. تلویزیون که محبوبترین وسیله خانگی برای اهل خانه و بهویژه بچهها به حساب میآید، در صورت بروز هرگونه اتفاق میتواند خیلی سریع شما را درگیر هزینه و دردسر زیادی کند. انتقال تلویزیون به تعمیرگاه، حمل چندبارۀ تلویزیون بین خانه و تعمیرگاه، استفاده از گارانتی (که معمولاً به ندرت موفق به استفاده از آن خواهید شد) و دردسرها و هزینههای دیگر، از جمله مواردی هستند که باعث میشوند در اسباب کشیها نگاه ویژهای به تلویزیون شود.
شرکت خدمات باربری سریع بار در این مطلب تلاش کرد تا شما را با نحوه صحیح بسته بندی تلویزیون صفحه فلت امروزی آشنا کند.
ولی این تمام ماجرا نیست؛ چون سریع بار آماده ارائه خدمات مشاورهای در محل و همچنین ارائه راهکارهای لازم عملیاتی به منظور بسته بندی، حمل و تخلیه وسایل حساس شما از جمله تلویزیون میباشد.