چگونه بعد از اسباب کشی وسایل خانه را سریع بچینیم؟ زمانی که عملیات باربری شمال تهران به پایان میرسد، تازه مراحل دیگری آغاز می شوند که در نوع خود خسته کننده و زمانبر هستند.
شاید چیدن وسایل در خانه یا دفتر کار جدید به ظاهر آخرین مرحله در اسباب کشی بهنظر برسند، اما همین مرحله نیز میتواند کش و قوسهای زیادی با خود به همراه داشته باشد. در ادامه این مطلب شرکت خدمات باربری سریع بار قصد دارد تا روشهایی را به شما معرفی کند که با استفاده از آنها بتوانید وسایل خانه را خیلی سریع بچینید و به زندگی عادی و روزمره خود برگردید. پس تا پایان این مطلب با سریع بار همراه باشید.
استقرار در محیط جدید
شما با صبر و حوصله خانه جدید را تمیز کردهاید، اقدام به اثاث کشی کردهاید و حالا قصد دارید تا وسایل خانه خود را در محلهای از پیش تعیین شده بچینید. ما در مطلب چیدمان اثاثیه منزل درباره اینکه چگونه بهتر است چیدمان اثاثیه منزل انجام بشود صحبت کردیم. منتهی در اینجا هم اشاره کوچکی به آن خواهیم داشت. البته که سریع بار با خدماتی مانند باربری گاندی، باربری شهرک غرب و … هم می تواند در این کار به شما کمک کند اما شما خودتان هم چیدمان اثاثیه را می توانید انجام بدهید.
مراحل چیدمان سریع خانه جدید
با پیگیری این مراحل میتوانید خیلی سریعتر از آن چه که فکر میکردید، وسایل خانه جدید خود را بچینید.
مقدمه: وسایل را با در نظر گرفتن زمان باز کردن، بستهبندی کنید
ای کاش زمانی که در حال جمعآوری و چیدن وسایل برای بستهبندی در کارتن و اثاث کشی به محل جدید بودید، وسایل مشابه و مرتبط را با هم در کارتنهای مشترک قرار میدادید و کارتنها را با استفاده از حروف الفبا یا اعداد نامگذاری میکردید. سپس با استفاده از دوربین تلفن همراه خود، از محتویات کارتن عکس میگرفتید تا محتویات و شماره کارتن بهطور همزمان در یک تصویر در دسترس شما قرار داشته باشند. در اینصورت، میتوانید خیلی راحت هر کارتن را در محل مورد نظر باز کرده و محتویات آن را در محلهای از پیش تعیین شده بچینید.
یکی دیگر از مهمترین مواردی که در مقدمه اسباب کشی محل کار باید در نظر بگیرید، این است که وسایل اضافی را با خودتان حمل نکنید. در این مرحله با وسایل اضافی و بهدرد نخور خودتان خداحافظی کنید. بدین ترتیب دور ریختنیها را دور بریزید و لوازم به درد بخور که بنا به هر دلیل مورد استفاده شما قرار نمیگیرند را به افرادی که به آنها نیاز دارند و یا مؤسسههای خیریه واگذار کنید. حالا سبک بارتر وارد مرحله اثاث کشی خواهید شد.
برای این منظور بهتر است:
جعبهها را بهوسیله کدهای رنگی و یا دست کم بهوسیله برچسب از هم متمایز کنید. بدین ترتیب کار بسته بندی اثاثیه منزل و باز کردن بستههای شما و هر آنکس که برای اسباب کشی به شما کمک میکند، آسانتر خواهد شد.
وسایل اتاقها و آشپزخانه را در جعبههای مشخص و مشابه قرار دهید. به عنوان مثال، وسایل دکوری، وسایل اتاق نشیمن، وسایل اتاق خواب، لوازم مربوط به سرویسهای بهداشتی، وسایل آشپزخانه و … را در کارتنهای مجزا و متمایز قرار دهید.
در روی کارتنها، نام مقصد مورد نظر آن کارتن را بنویسید. به عنوان مثال، بر روی کارتن وسایل آشپزخانه، کلمه “آشپزخانه” و بر روی کارتن حاوی وسایل اتاقهای خواب یا اتاق کودک، نام همان اتاق را بنویسید. بدین ترتیب، کارگر باربری کارتن مورد نظر را دقیقاً در همان اتاق خواهد گذاشت و شما از سردرگمی و حمل کارتن از اتاقی به اتاق دیگر معاف خواهید شد.
وسایل موجود در برخی از کارتنها در همان ۲۴ ساعت اول مورد نیاز شما خواهند بود. مثلاً لباسهای راحتی داخل منزل، ظروف دم دستی آشپزخانه، وسایل نظافت مثل حوله، مسواک و … و حتا وسایل کار شخصی یا اسباب بازیهای کودک از جمله وسایلی هستند که شما به محض استقرار در فضای جدید نیاز به آنها پیدا خواهید کرد.
مرحله نخست: جعبهها را در اتاقهای مورد نظر قرار دهید
اگر مرحله مقدماتی را به خوبی انجام داده باشید، کارگر باربر خودبهخود آنها را در محل مورد نظر شما قرار خواهد داد. بنابراین توفیق در این مرحله بستگی به اجرای صحیح مرحله قبل دارد.
مرحله دوم: کارتنهای مربوط به وسایل سرویسهای بهداشتی را باز کنید
یکی از نخستین جاهای خانه جدید که بلافاصله نیاز به آن پیدا خواهید کرد، سرویس بهداشتی و حمام است. شما حتا اگر غذای خود را از بیرون سفارش دهید و به صورت حاضری خریداری کنید، اما برای استفاده از حمام و سرویس بهداشتی امکان مراجعه به بیرون را نخواهید داشت و حتماً باید در داخل منزل نیاز خودتان را برآورده کنید. به همین منظور، برای استحمام و استفاده از سرویس بهداشتی، ابتدا کارتن وسایل مربوط به آنها را باز کرده و وسایل آنها را در محل مورد نظر بچینید.
مرحله سوم: چیدمان اتاق کودک؛ یک تیر و دو نشان
اگر در خانه، کودک خردسال دارید و توانایی چیدن اتاق خود را ندارد، در نخستین مرحله میتوانید به چیدمان اتاق او بپردازید. بدین ترتیب:
- بخشی از کارتنها و جعبههای موجود در وسط خانه جمعآوری خواهند شد.
- کودک شما سرگرم اتاق جدید خود میشود و دست از سر شما برمیدارد.
مرحله چهارم: جعبه وسایل اتاق خواب را باز کنید
دومین محلی که نیاز به استفاده از آن پیدا خواهید کرد، اتاق خواب است. چون شما پس از یک روز خسته کننده و پر جنبوجوش، نیاز به استراحت و خوابیدن دارید. بنابراین، پیش از آنکه خستگی بر شما غلبه کند و ناچار به خوابیدن در هر جایی از خانه شوید، جعبههای مربوط به اتاقهای خواب را باز کرده و وسایل آن را بچینید. برای این منظور، بهتر است ابتدا تخت خواب را مونتاژ کنید و تشک خوشخواب و سایر وسایل مربوط به آن را در جای خود قرار دهید. پس وسایل دیگر اتاق خواب مثل لباسها، رختخوابها، کمدها، دراور و غیره را در محل مورد نظر قرار داده و کارتنهای مربوط به وسایل آنها را باز کنید.
مرحله پنجم: از جعبه وسایل آشپزخانه غافل نشوید
شلوغترین و پُرازدحامترین جعبهها مربوط به آشپزخانه هستند. بنابراین در باز کردن جعبههای مربوط به وسایل آشپزخانه عجله نکنید. برای این کار بهتر است به جای آزمون و خطا کردن و قرار دادن و برداشتن وسایل در جاهای مختلف آشپزخانه، ابتدا با استفاده از چند تکه کاغذ سفید، وسایل مربوط به هر یک از کشوها، کمدها و کابینتها را نوشته و در روی درب آنها بچسبانید. اگر به خاطر داشته باشید، در مرحله مقدماتی به شما اعلام کردیم که حتماً از کارتنها عکس بگیرید؛ بهطوری که تصویر وسایل داخل هر کارتن به همراه حرف الفبا، نماد یا عددی که بر روی آن کارتن نوشتهاید را در یک تصویر مشاهده کنید. حالا با توجه به یادداشتهایی که بر روی درب کشوها و کابینتهای آشپزخانه چسبانیدهاید، کارتنهای مربوطه را باز کرده و وسایل آنها را در محلهایی که از پیش تصمیم گرفتهاید بچینید.
مرحله ششم: چیدمان اتاق نشیمن را انجام دهید
حالا میتوانید با خیال آسوده به سراغ چیدمان اتاق نشیمن بروید. در این قسمت شما کارتنهایی مثل کارتن تلویزیون، کتابها، وسایل داخل دکورها، عتیقهها، متعلقات میز تلویزیون و … را خواهید داشت. در این مرحله میتوانید کارتنهای مربوطه را با توجه به مشخصاتی که در روی آنها نوشتهاید، به ترتیب باز کرده و وسایل مورد نظر را در محلهای مناسب قرار دهید.
مرحله هفتم: وسایل اتاق کار را بچینید
اگر شما نیز جزو آن دسته از افرادی هستید که در محیط زندگی خودتان نیز یک دفتر کار مجزا دارید، حالا باید بستهبندیهای مربوط به وسایل کار خودتان را باز کرده و آنها را در محلهای مناسب قرار دهید. شما خیلی زود نیاز به اینترنت، میز کار، رایانه، پرینتر، قفسههای کتابخانه و … پیدا خواهید کرد.
مرحله هشتم: به چیدمان اتاق مهمان هم رسیدگی کنید
اگر فضای خانه جدید شما دارای مهمانخانه یا اتاق ویژه مهمان نیز هست و یا یک مهمانسرا هم در دفتر کار خودتان دارید، حالا میتوانید بستهبندیهای مربوط به لوازم مربوط به اتاق مهمان را در محلهای مورد نظر قرار دهید. در این اتاق، دارای کمد و کشوهایی هستید که باید وسایل مورد نیاز برای هر یک از آنها را در محلهای مناسب بچینید.
مرحله نهم: لوازم کمدها و موارد اضافی دیگر
کمدها و کشوها دارای وسایل زیادی هستند که هنوز در بسته بندیهای خود قرار دارند. در این مرحله میتوانید وسایل اضافه و اقلام حجیم را در کشوها و کمدها قرار دهید. برخی از کمدها که در ارتفاع بالاتر و زیر سقف قرار دارند، بهترین مکان برای قرار گرفتن چمدانها و لوازم اضافی و کم کاربردتر خانه هستند.
جمع آوری کارتنها
اشتباه نکنید! هنوز کار شما تمام نشده است.
مرحله پایانی کار شما در یک پروژه اسباب کشی، سر و سامان بخشیدن به کارتنهای خالی است. اگر فضای انبار شما اجازه میدهد، کارتنها را بهصورت سالم و بدون تا کردن، از کوچک به بزرگ، در داخل یکدیگر قرار دهید تا فضای کمتری را اشغال کنند و سپس آنها را روی هم در گوشه انبار بچینید. در غیر اینصورت میتوانید کارتنها را باز کرده و بهصورت مسطح بر روی یکدیگر قرار دهید. البته در این صورت باید برای اسباب کشی بعدی کارتنها را با استفاده از چسبهای قوی و مطمئن مقاومسازی کنید.
سخن پایانی
شرکت خدمات باربری سریع بار که خدماتی مانند باربری شمال تهران و دیگر جاهای تهران را ارائه می دهد، در این مقاله تلاش کرد تا به شما راهکارهای ساده اما کاربردی را آموزش دهد که با کمک آنها بتوانید خیلی سریعتر از آنچه که برنامهریزی کردهاید، لوازم خانه خودتان را بچینید و به زندگی عادی و روزمره خودتان برگردید.
سریع بار میتواند بهترین و مطمئنترین مشاور و همکار برای اثاث کشیهای شما باشد.