سریع بار تهران

بهترین روز برای اسباب کشی از نظر اسلام

بهترین روز برای اسباب کشی از نظر اسلام

برای بسیاری از افراد این موضوع اهمیت دارد که اثاث کشی منزل یا شرکت خود را در چه روزهایی انجام دهند که از یُمن و شگون بیشتری برخوردار باشد. یکی از مراجعی که برای این زمینه مورد استفاده قرار می‌گیرد، احادیث پیامبر و امامان هستند که قرن‌ها سینه به سینه گردیده و امروزه نیز بسیاری از مسلمانان به آنها پایبند هستند.

در ادامه این مطلب بیایید به این موضوع بپردازیم که بهترین روز برای اسباب کشی از نطر اسلام در چه روزهایی توصیه شده است؟

چه روزهایی برای اثاث کشی خوب است؟

پیامبر گرامی اسلام از پروردگار این‌طور می‌خواهد که “پروردگارا! در صبحگاهان امت من، در روز شنبه و پنجشنبه برکت قرار بده”. بسیاری از مفسرین بر این باورند که طبق این حدیث، اسباب کشی در روز شنبه از هر نظر می‌تواند خوش یُمن باشد.

حضرت علی علیه السلام در مورد اثاث کشی، روز دوشنبه را توصیه می‌کند. ایشان در کتاب وسائل الشیعه، ج۱۷، ص۱۱۵، بهترین روز برای اسباب کشی از نظر اسلام را روز چهارشنبه اعلام کرده‌اند. 

امام جعفر صادق(ع) نیز بهترین روز برای اثاث کشی را دوشنبه بیان کرده‌اند. 

از نظر امام رضا(ع) آخرین چهارشنبه هر ماه روز خوش یُمنی معرفی نشده است؛ به طوری که برای دفع بلا در این روز صدقه دادن را توصیه کرده‌اند. 

در برخی از آیات و روایات نیز روز جمعه به عنوان بهترین روز هفته معرفی شده است. از این گذشته، امام جعفر صادق(ع) روزهای یکم، دوم، ششم، هفتم، نهم، چهاردهم، هجدهم، نوزدهم، بیستم، بیست‌ودوم، بیست‌وسوم، بیست‌وهفتم، بیست‌وهشتم و بیست‌ونهم هر ماه قمری را هم برای انجام کسب و کار و هم برای اثاث کشی مبارک ندانسته‌اند. 

برای مطالعه بیشتر در مورد کارگر اسباب کشی منزل بر روی لینک سبز کلیک کنید.

بهترین روز برای اسباب کشی از نطر اسلام

در چه روزهایی اثا‌ث کشی خوب نیست؟

ماه محرم، به ویژه دهه اول این ماه، برای بسیاری از شیعیان از اهمیت زیادی برخوردار است؛ به طوری که تمامی فعالیت‌های کسب و کار خود را کنار می‌گذارند. اسباب کشی، در ایام ماه محرم به ویژه در دهه ابتدایی آن نکوهش شده است. 

در ماه مبارک رمضان، به دلیل این‌که افراد و کارگران بسته‌بندی و حمل بار روزه می‌گیرند، توصیه شده که تا حد امکان از اثاث کشی در ماه رمضان پرهیز شود. 

در شب‌های قدر نیز توصیه به عدم اثاث کشی و انجام سایر فعالیت‌های کسب و کاری شده است. 

البته برخی از افراد برای اثاث کشی در ماه مبارک رمضان، فاصله زمانی بین افطار تا سحر را برای این کار انتخاب می‌کنند و در شب‌های قدر نیز فعالیت‌های خدماتی اسباب کشی به طور کلی کنسل می‌شود.

توجه داشته باشید که اگرچه پیامبر و بسیاری از ائمه اطهار در مورد زمان مناسب برای اثاث کشی، توضیحاتی داده‌اند، اما به‌طور کلی دین اسلام هیچ‌گونه حکم شرعی برای انجام دادن یا انجام ندادن آن در نظر نگرفته است.

اثاث کشی در شرایط قمر در عقرب

بسیاری از ایرانی‌ها به تطابق فعالیت‌های خود با برخی از شرایط نجومی و تاریخی اعتقاد راسخ دارند. یکی از تاریخ‌هایی که بهتر است در آن از اثاث کشی جلوگیری به عمل آید، زمان قمر در عقرب است.

از دیرباز، ایرانیان بسیاری از فعالیت‌های خود مثل عقد ازدواج، شروع کسب و کار، نام‌گذاری بچه، کلنگ زنی برای ساخت یک بنا، اثاث کشی، آغاز سفر و … را در زمان قمر در عقرب کنار می‌گذاشتند. چرا که اعتقاد داشتند انجام این قبیل کارها در شرایطی که ماه در صورت فلکی عقرب قرار دارد، یُمن و شگونی ندارد. به همین دلیل، اسباب کشی نیز جزو آن دسته از فعالیت‌هایی است که بهتر است در وضعیت قمر در عقرب انجام نشود. بنابراین، هر سال که قصد انجام اسباب کشی را دارید، وضعیت‌های قمر در عقرب همان سال را جستجو و جدول زمانی آنها نسبت به تعیین تاریخ اثاث کشی خود اقدام نمایید. 

پیمایش به بالا