اسباب کشی در بارداری، شاید به ظاهر یک کابوس به نظر برسد. اما در واقع با یک سری تمهیدات میتوان به سلامت از این مرحله نیز عبور کرد. اگرچه بسیاری از افراد موعد اثاث کشی را بهگونهای تنظیم میکنند که تداخلی با دوران بارداری یا حتا زایمان خانم خانه نداشته باشد، اما به هر حال گاهی مواقع شاهد تداخل این دو رویداد مهم هستیم.
در ادامه مطلب بیایید با هم در مورد چگونگی انجام اسباب کشی در بارداری صحبت کنیم.
برای مطالعه بیشتر مورد کارگر اسباب کشی منزل و بسته بندی اثاثیه منزل بر روی لینک سبز کلیک کنید.
نکات مهم برای اسباب کشی در دوره بارداری
یکی از مهمترین توصیههای پزشکان در دوران بارداری، پرهیز از خم و راست شدن و یا بلند کردن اجسام سنگین است. اتفاقی که در واقع در دوران بارداری به وفور میافتد و میتواند صدمات جبرانناپذیری را نهتنها به خانم خانه، بلکه به کل افراد خانواده وارد سازد. بههمین دلیل در زمان اثاثکشی در دوره بارداری باید به نکات مهمی توجه شود. مهمترین این نکات عبارتند از:
برنامهریزی صحیح
چک لیستی تنظیم کنید و تمامی مأموریتها و وظایف هر یک از افراد خانواده تا پیش از اثاث کشی را مشخص کنید. خانم باردار در این دوره میتواند کارهایی که نیاز به خم و راست شدن و یا بلند کردن اجسام سنگین دارد را کنار بگذارد. بهعنوان مثال، کارهایی که میتوان با نشستن بر روی یک صندلی انجام داد، مثل بستهبندی کردن لباسها و یا جمعآوری وسایل ریز دکوری انجام داد را به خانم باردار محول کنید.
در این دوره میتوانید به غیر از جمعآوری وسایل خانه، در دریافت کمک از سایر افراد خانواده و نظارت بر کارهای آنها و همچنین نظارت و کنترل کارگران باربری و اعلام نظر در مورد چیدمان وسایل در منزل مقصد نیز ایفای نقش کنید.
توجه به استراحت و تغذیه مناسب
حتا در دوران بارداری هم از برنامه استراحت و تغذیه خود عدول نکنید. بنابراین از کوچکترین زمان و مکان برای استراحت خود استفاده نمایید. در این مورد میتوانید از منزل اقوام و آشنایان و یا حتا خودروی شخصی خودتان هم استفاده کنید. فراموش نکنید که شما درگیر اثاث کشی هستید؛ نه فرزندی که در شکم دارید و به زودی قرار است به دنیا بیاید.
از شرکتهای باربری کمک بگیرید
آیا میدانید که شما حتا برای جمعآوری وسایل داخل منزل و بستهبندی آنها هم میتوانید روی کمک شرکتهای باربری حساب باز کنید؟ پس از معتبرترین شرکت خدمات اسباب کشی بخواهید که در این دوران سخت بیشتر در کنار شما باشد.
از مواد شوینده به ویژه اسیدها استفاده نکنید
بسیاری از خانمها در زمان اثاث کشی، بهفکر شستشوی لوازم خانگی خود نیز میاُفتند. برای این کار، از مواد شوینده قوی و اسیدی هم استفاده میکنند. بهخاطر داشته باشید که مواد شیمیایی شوینده برای خانمهای خانهدار بسیار خطرناک هستند و میتوانند سلامت نوزاد را به خطر بیندازند.
تغذیه خانم باردار در روز اثاث کشی
فراموش نکنید روزی که قرار است اسباب کشی داشته باشید، صبحانه مفصل میل کنید و میان وعده خود را کنار بگذارید. در این روز آب زیادی بنوشید و همواره یک بطری آب به همراه خود داشته باشید و در فواصل زمانی معین از آن استفاده کنید.
اگر در حال جابجایی از شهری به شهر دیگر هستید، حتماً برای توقف و استراحت در طول مسیر برنامهریزی داشته باشید و از خستگی بیش از حد بپرهیزید.
الزامات اثاث کشی در دوران حاملگی
اثاث کشی در سه ماهه نخست بارداری
احتمال سقط جنین در این دوره بسیار زیاد است. بنابراین مراقب باشید که با تحرکات بدنی زیاد و استرس فراوان، نوزاد ضعیفی به دنیا نیاورید و دچار زایمان زودرس نشوید.
اثاث کشی در سه ماهه دوم بارداری
احتمال سقط جنین کاهش پیدا میکند؛ ما نیاز مراقبتهای ویژه خواهید داشت.
اثاث کشی در سه ماهه سوم بارداری
به دلیل افزایش وزن، بهخودی خود تحرک شما کاهش پیدا کرده است؛ ولی مراقب باشید که در این دوره با کمردردهای مقطعی و شدید مواجه نشوید.
تا حد امکان از اثاث کشی در این دوره بپرهیزید.